Natuurhuis huren

Wilt u een natuurhuis huren? Gelegen direct aan het bos, met 2 huizen, 20.000 m2 tuin, trampoline, tafeltennis, voetbal en meer? Goede bedden en grote keuken? Normaal tot 20 personen, door Corona richtlijnen max. 2 gezinnen. Nú tegen speciale prijs. Bekijk hieronder de video & 360 foto's.

 

360 graden rondleiding, familihuis De Boerderij Voor Groepen

 

 

Het natuurhuis heeft 5+3 slaapkamers en 2+1 badkamers. De schitterende natuur ligt direct rondom het huis. Er zijn allerhande sport & spel mogelijkheden:

 

  • Trampoline
  • Tafeltennis
  • Tafelvoetbal
  • Skelters
  • Voetbalgoaltjes
  • Volleybal & Beachbal
  • Darts
  • Sjoelbakken
  • Spelletjes & Puzzles 

 

De boerderij ligt middenin de natuur van Archem bij de Lemelerberg, in de omgeving van Ommen (Overijsselse Vechtdal). Voor een gezellig samenzijn is een (korte) vakantie in ons authentieke natuurhuis een aanrader.

 

 

Beschikbaarheid

 

Natuurhuisje huren

Tot 1980 werd dit natuurhuisje voor twee doeleinden gebruikt. Het woonhuis en de stal voor de koeien waren onder een dak samengevoegd. Tegenwoordig zie je hier haast niets meer van terug. Het pand is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien om jouw vakantie tot een succes te maken. De karakteristieke details van het pand zijn echter wel bewaard gebleven, waardoor er een unieke sfeer is gecreëerd.

 

De boerderij is ingedeeld in verschillende ruimtes. Zo is er een grote woonkamers, waar heel de men gezellig bij elkaar kan zitten. Maar ook is er een ruime keuken, zodat er gemakkelijk voor meerdere personen gekookt kan worden wanneer je dit natuurhuisje huurt. 

 

Beijk alle kenmerken

 

Huisje in de natuur met twee gedeelten

Het slaapgedeelte is ingedeeld in 5 verschillende ruimtes, deze zijn allemaal voorzien van enkele eenpersoons boxsprings of een hoogslapers. Ook mag er tijdens het verblijf gebruik gemaakt worden van “Het Huisje”. “Het Huisje” beschikt over nog eens zes slaapplaatsen en staat naast de boerderij. Oorspronkelijk werd dit gedeelte gebruikt voor apart zetten van de jonge koeien. Door de restauratie in de jaren '90 is dit huisje omgetoverd tot een prachtig verblijf middenin de natuur. Ook is de keuken in “Het Huisje” recent vernieuwd en dus helemaal klaar om gasten te ontvangen!

 

Het vakantiehuisje staat in het midden van een groot, groen perceel van 20.000 m2!  Vanuit de tuin kijk je uit over de bossen en zie je, dwars door de prachtige natuur, in de verte “kasteel Archem” liggen. Geniet van de ongerepte natuur wanneer je een boswandeling maakt, fiets langs de uitgestrekte velden of zoek het avontuur op en ga kanoën over één van de prachtige beekjes in de omgeving van het huis. Begeef jij je liever in een drukkere omgeving? Ook dat is mogelijk. Binnen 10 minute van het huisje ben je al in het centrum van het levendige Ommen. Buiten de gezellige restaurants, bars en winkels vindt je hier ook een aantal bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Er zijn ook zeer veel leuke activiteiten voor het hele gezin.

 

Kortom, ben jij op zoek naar een schitterend natuurhuis? De Boerderij Voor Groepen wacht op jullie... Contact opnemen.