Groepsaccommodatie Boerderij

Bent u op zoek naar een nostalgische groepsaccommodatie boerderij, geschikt tot 20 personen? Met 2 hectare tuin en volop mogelijkheden voor sport & spel op eigen erf, zoals een trampoline, voetbal, skelters en nog veel meer...

 

360 graden rondleiding, familihuis De Boerderij Voor Groepen

 

 

De groepsaccommodatie boerderij heeft 5+3 slaapkamers en 2+1 badkamers. Er zijn allerhande sport & spel mogelijkheden:

 

  • Trampoline
  • Tafeltennis
  • Tafelvoetbal
  • Skelters
  • Voetbalgoaltjes
  • Volleybal & Beachbal
  • Darts
  • Sjoelbakken
  • Spelletjes & Puzzles 

 

Deze boerderij, gelegen middenin een bosrijke omgeving in het Overijsselse Vechtdal, zorgt ervoor dat u met uw groep een ontspannen verblijf heeft. Tot 1980 werd deze boerderij gebruikt voor het houden van koeien. Met behoud van de oorspronkelijke elementen is "de Deel" helemaal omgetoverd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Geniet van de rust op het erf van 2 hectare en loop zo het bos in. Zowel de boerderij als het huisje staan tot uw beschikking!

 

 

Beschikbaarheid

 

Boerderij als groepsaccommodatie

Met een ruime keuken en riante woonkamer is er voor alle gasten voldoende plek. De slaapkamers zijn opgedeeld in 8 verschillende ruimtes welke allemaal voorzien zijn van een eenpersoons boxspring of een sfeervolle hoogslaper in bedstede stijl. Om de boerderij heen is een groot groen oppervlakte van 2 hectare! Vanuit de tuin kijk je uit over de bossen en zie je het “kasteel Archem” liggen. Een adembenemend uitzicht! Of bezoek Landgoed Eerde.


Wanneer je er voor kiest om deze boerderij te huren, mag er ook gebruik gemaakt worden van “het Huisje”. “Het Huisje” staat los van de boerderij en beschikt over nog eens zes slaapplaatsen. Vroeger werden in ‘Het Huisje” de jonge koeien gescheiden van de rest. In de jaren 90 is dit schuurtje volledig gerestaureerd en is het nu een prachtig verblijf met een reeds vernieuwde keuken.

 

Bekijk alle foto's

 

De omgeving van de boerderij

De boerderij zelf is al grandioos en dan hebben we het nog niet eens over de omgeving gehad. De boerderij ligt op een afgelegen stuk, midden in de natuur. Er komt regelmatig een haas voorbij gehuppeld en wellicht zie je ook nog een hertje voorbij springen. Heerlijk wandelen, fietsen of kanoën, het kan allemaal in deze omgeving en draagt bij aan het gevoel dat niets hoeft en alles kan! Maar mocht je liever de bedrijvigheid op willen zoeken, dan ben je binnen tien minuten in het toeristische Ommen. Hier vind je diverse restaurants, bars, winkels en bezienswaardigheden. Het is dan ook zeker een aanrader om deze plaats te bezoeken tijdens jullie verblijf in deze groepsaccommodatie. 


Dus ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie boerderij die nét even wat anders is en waarbij je kunt ontspannen middenin de natuur? We ontvangen je graag in onze boerderij! Contact opnemen.

 

 

Tips voor Activiteiten & de Omgeving