Familiehuis

Wil je er even lekker tussenuit in een familiehuis? Een familieweekend met maximaal 20 personen? Kies dan voor familiehuis De Boerderij Voor Groepen!

 

>Bekijk alle foto's<

 

De boerderij ligt middenin de natuur in de omgeving van Ommen (Overijsselse Vechtdal). Voor een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s is het overnachten in onze authentieke boerderij een aanrader.

 

 

 

Boerderij als familiehuis

Tot 1980 werd deze accommodatie voor twee doeleinden gebruikt. Het woonhuis en de stal voor de koeien waren onder een dak samengevoegd. Tegenwoordig zie je hier haast niets meer van terug. Het pand is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien om jouw groepsverblijf tot een succes te maken. De karakteristieke details van het pand zijn echter wel bewaard gebleven, waardoor er een unieke sfeer is gecreëerd.

 

De boerderij is ingedeeld in verschillende ruimtes. Zo is er een grote woonkamers, waar heel de familie gezellig bij elkaar kan zitten. Maar ook is er een ruime keuken, zodat er gemakkelijk voor meerdere personen gekookt kan worden in dit familiehuis. 

 

Beijk alle kenmerken

 

Familiehuis met twee gedeelten

Het slaapgedeelte is ingedeeld in 5 verschillende ruimtes, deze zijn allemaal voorzien van enkele eenpersoons boxsprings of een hoogslapers. Ook mag er tijdens het verblijf gebruik gemaakt worden van “Het Huisje”. “Het Huisje” beschikt over nog eens zes slaapplaatsen en staat naast de boerderij. Oorspronkelijk werd dit gedeelte gebruikt voor apart zetten van de jonge koeien. Door de restauratie in de jaren '90 is dit huisje omgetoverd tot een prachtig verblijf. Ook is de keuken in “Het Huisje” recent vernieuwd en dus helemaal klaar om jouw groep te ontvangen!

 

Het familiehuis staat in het midden van een groot, groen perceel van 20.000 m2!  Vanuit de tuin kijk je uit over de bossen en zie je in de verte “kasteel Archem” liggen. Geniet van de ongerepte natuur wanneer je een boswandeling maakt, fiets langs de uitgestrekte velden of zoek het avontuur op en ga kanoën over één van de prachtige beekjes in de omgeving van het huis. Begeef jij je liever in een drukkere omgeving? Ook dat is mogelijk. Binnen 10 minuten ben je al in het centrum van het levendige Ommen. Buiten de gezellige restaurants, bars en winkels vindt je hier ook een aantal bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Er zijn ook zeer veel leuke activiteiten voor de hele familie.

 

Kortom, ben jij op zoek naar een familiehuis voor jouw familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje? De Boerderij Voor Groepen wacht op jullie... Contact opnemen.